Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Eliza uvařila 27. 4. 2013 04:17 Smetanová omáčka se sušenými rajčaty a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 4. 2013 04:17 Smetanová omáčka se sušenými rajčaty a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Jak na kapří vnitřnosti? Jikry a mlíčí můžete nakládat i smažit, rybář Lacina ve videu prozrazuje své tipy
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili
Největší hvězda němého filmu Rudolph Valentino: Místo dívek snil o špagetách, ke kterým připravoval omáčku z rajčat a ančoviček