Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 21. 6. 2016 21:59 Smetanová pomazánka s vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 21. 6. 2016 21:59 Smetanová pomazánka s vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 21. 6. 2016 21:59 Smetanová pomazánka s vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni