Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 5. 11. 2009 20:39 Smetanová těstovinová rýže s listovým špenátem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 5. 11. 2009 20:39 Smetanová těstovinová rýže s listovým špenátem a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Novoroční zvyky a pověry: Čočka zajistí peníze, vepřový ovar a uzené přinesou štěstí, s rybami vám ale zase uplave
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí