Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Pajaja uvařila 4. 3. 2011 17:14 Smetanové těstoviny se šunkou, sýrem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
Pajaja uvařila 4. 3. 2011 17:14 Smetanové těstoviny se šunkou, sýrem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pajaja uvařila 4. 3. 2011 17:14 Smetanové těstoviny se šunkou, sýrem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail . . .šup do trouby Okomentovat
Křupavé sýrovo-cibulové placky z horkovdušné fritézy si zamilujete: Příprava zabere pár minut, ale chuť je fantastická