Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Danielle uvařil 22. 9. 2011 18:21 "Smraďoch" ve schwarzwaldském kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danielle uvařil 22. 9. 2011 18:21 "Smraďoch" ve schwarzwaldském kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danielle uvařil 22. 9. 2011 18:21 "Smraďoch" ve schwarzwaldském kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí knedlík připravený za půl hodiny: Hrníčková verze chutná skvěle, je rychle hotová a zvládne ji i kuchař amatér
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Jahodovo pudinkový dezert (Dělená strava podle LK - Kytky + ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita