

"Smraďoch" ve schwarzwaldském kabátku
Suroviny
- Romadur
- Schwarzwaldská šunka
- hladká mouka
- vejce
- strouhanka
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
Sýr zabalíme do plátku schwarzwaldské šunky a obalíme v trojobalu (hladká mouka, vejce, strouhanka). Smažíme na rozpáleném oleji ze všech stran. Jako přílohu bych zvolila brambor v jakékoliv podobě.
Poznámka od kuchařky
Sýr je lepší obalit v trojobale dvakrát, aby nevytekl. Recept není žádná věda, ale chuťově moc dobrý.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu "Smraďoch" ve schwarzwaldském kabátku
-
Schwarzwaldskou šunku jsem samozřejmě neměla, tak jsem dala vepřovou,ale i tak to bylo luxusní! Díky
-
-
nádhera+1
tato jídla máme rádi
-
Sice nejsem Daniella z USA, ale Danielle z Čech
, ale i tak moc díky za milé komentáře
-
varilamyskakasicku: určitě ne
-
To asi není Daniella z USA, NĚJAK NEPÍŠE??NEOZÝVÁ SE MI TAKÉ
-
Danielle, moc pěkný a z bezva surovin, kabátek mám obvzlášť ráda, třeba jen s křupavým rohlíčkem, ale se smřaďochem je to vražedně krásná kombinace
Dávám 7.bod
-
-
zizala:jééé žížko, ty jsi Sherlock
a já popleta
Daniellko, omlouvám se..ale nic to nemění na tom, že je to hezké..a pozdravuju tě taky..i když blíž
-
rebeka: Naďo, trošku jsi to popletla, mrkni do profilu
Ale nejsi sama, taky jsem myslela, že to je Daniella. Co udělá jedno písmenko, že? -
To je krása
-
Jéje, tohle všechno doma zrovna mám a chuť na to mám taky
. To ses mi holka trefila do noty. Hned zítra zrealizuju, slibuju
-
No, tak tomu říkám výzva...
máš to krásné.
-
Jo jo posílám bodík, vypadá to krásně.
-
Danielko
já jsem si už říkala, že tu máš dlooouhou absentérii
ale tímto receptíkem sis mě udobřila..odpuštím ti..chválím, obdivuji, polykám naprázdno, ukládám, bodíka a srdečné pozdravení za Velkou louži posílám