Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
Papriky plněné zelím jsou báječně pikantní díky nálevu s chilli papričkami. Sterilované vydrží i přes zimu
Amy.Stoker7 uvařil 18. 2. 2013 10:30 Sojové nudličky na smetaně s hořčicí a pórkem - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 18. 2. 2013 10:30 Sojové nudličky na smetaně s hořčicí a pórkem - vegan 0 0 Zobrazit detail sojová smetana Okomentovat
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami