Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Amy.Stoker7 uvařil 18. 2. 2013 10:30 Sojové nudličky na smetaně s hořčicí a pórkem - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 18. 2. 2013 10:30 Sojové nudličky na smetaně s hořčicí a pórkem - vegan 0 0 Zobrazit detail sojová smetana Okomentovat
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření