Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Ivana K. uvařila 31. 8. 2018 09:59 Špagety se špenátovým pestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana K. uvařila 30. 8. 2018 10:30 Špagety se špenátovým pestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Velikonoční pohoštění: Plněná vajíčka, sýrové kuličky nebo slané tyčinky z listového těsta a další retro dobroty připravíte do 30 minut
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku