Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kocmax uvařila 24. 11. 2018 18:56 Špaldové fettuccine se zeleninou a křupavým kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Špaldové fettuccine se zeleninou a křupavým kuřecím masem Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek o Alžbětě II.: S královnou končí jedna éra, berme to jako příležitost být lepšími lidmi
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe