Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
K@tka uvařil 10. 5. 2013 10:10 Špenátová polévka s řapíkatým celerem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 10. 5. 2013 10:10 Špenátová polévka s řapíkatým celerem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 10. 5. 2013 10:10 Špenátová polévka s řapíkatým celerem a ricottou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni