Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
varilamyskakasicku uvařila 24. 8. 2013 17:02 Špenátovo-cuketová omeletka se slaninou / k snídani / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 24. 8. 2013 17:02 Špenátovo-cuketová omeletka se slaninou / k snídani / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 24. 8. 2013 16:54 Špenátovo-cuketová omeletka se slaninou / k snídani / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 24. 8. 2013 16:54 Špenátovo-cuketová omeletka se slaninou / k snídani / 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladké bramborové taštičky jako od babičky: Plněné povidly s voňavým perníkem, sypané mákem a polité máslem chutnají božsky