Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Colombo65 uvařil 26. 10. 2015 18:37 Srnčí ragú z plece 0 0 Zobrazit detail Srnčí ragů z plece Okomentovat
Colombo65 uvařil 26. 10. 2015 18:37 Srnčí ragú z plece 0 0 Zobrazit detail Srnčí ragů z plece Okomentovat
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti