Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí ragú z plece

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

26. 10. 2015 20:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 553 kJ / 2 522 kcal
Bílkoviny200,34 g
Tuky178,81 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 4,00 g
Sůl9,90 g
Sacharidy25,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 11. 2015 10:23

Simona Skolakova:Já vím,lhát se nemá,ale.....!:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 11. 2015 21:19

Veronika.Hrozna::-D:-D:-D:yes:šikulka:yes::-D

mika59 mika59

3. 11. 2015 20:52

Veronika.Hrozna::-D:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 11. 2015 20:37

Colombo65: No jo,tak jo,papat se bude zítra.Už lišák kolem obcházel,ale řekla jsem,že to není hotové.

Colombo65 Colombo65

3. 11. 2015 20:01

Veronika.Hrozna:
;-);-);-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 11. 2015 19:55

Dovařeno! Ochutnáno a musí to podle mne odležet.Bohužel srnčí je potfora.;-)
Zítra bude obídek "sen" ! :-K:-*Pošlu fotečku,neboj!:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 11. 2015 18:06

Už se to vaří,jen česnek jsem dala až po podlití,snad se nic nestane.
Už orestováný protlak měl nádhernou barvičku,dala jsem maso a podlila.Divočinu jsem dala od Vitany.:-D
Jelikož jsem měla maso už bez kosti ,tak jsem udělala vývar ze srnčí přední nožičky s kostí a trošky čerstvé zeleniny. Mohu jen říct,že než se z toho udělal vývar tak to táhlo 3 hodinky.;-)

Dana61

3. 11. 2015 14:15

jo,jo, kdo umí, ten umí:yes::-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 10. 2015 21:02

Colombo65:Colombo díky ,nějaké zpatlám a opeču. :-D Snad to projednou moje polovička "neofrfle"knedle on nerad potfora.

Colombo65 Colombo65

28. 10. 2015 20:05

Veronika.Hrozna:Klasické bramborové knedlíky smíchané s nasekanou petrželovou natí a po uvaření zlehka opečeno na pánvičce ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 10. 2015 18:29

Já to v pátek uvařím ,ale nemám recept na ty pečené bramborové knedle co jsou tam vyfoceny ! Nemáš je někde tady? :-?

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 10. 2015 20:06

I mě se tato dobrota velice zamlouvá:yes::-p:-K

Ivana Ch

27. 10. 2015 12:06

To se mě moc a mooc líbí.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí ragú srnčí plecko recepty srnčí plecko recept srnčí plecko srnčí ragú recepty plecko recepty recept srnec plec srnčí plec na víně recept srnčí plec na víně srnčí maso recepty srnčí ragú recept srnčí kosti recepty na srnčí maso srnčí recepty ragú recept recept na srnčí plecko srnční plec-recept srnční plec-recept srnec plec pečená srnčí plec

Suroviny: plecko srnčí, špek uzený, vývar, cibule, protlak rajčatový, koření divočina, česnek, sůl, pepř, sádlo vepřové, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Srnčí ragú z plece

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4PG0