Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,34 g |
Tuky | 178,81 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 25,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Moje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 17 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 19 minutami
Uzený guláš
brtna před 42 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
srnčí ragú,
srnčí plecko recepty,
srnčí plecko recept,
srnčí plecko,
srnčí ragú recepty,
plecko recepty,
recept srnec plec,
srnčí plec na víně recept,
srnčí plec na víně,
srnčí maso recepty,
srnčí ragú recept,
srnčí kosti,
recepty na srnčí maso,
srnčí recepty,
ragú recept,
recept na srnčí plecko,
srnční plec-recept,
srnční plec-recept,
srnec plec,
pečená srnčí plec
Suroviny:
plecko srnčí,
špek uzený,
vývar,
cibule,
protlak rajčatový,
koření divočina,
česnek,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (15)
Zítra bude obídek "sen" !
Už orestováný protlak měl nádhernou barvičku,dala jsem maso a podlila.Divočinu jsem dala od Vitany.
Jelikož jsem měla maso už bez kosti ,tak jsem udělala vývar ze srnčí přední nožičky s kostí a trošky čerstvé zeleniny. Mohu jen říct,že než se z toho udělal vývar tak to táhlo 3 hodinky.