Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
dexulka uvařila 4. 2. 2013 13:23 Šťavnatý vitamínový salát podle Nadi Konvalinkové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricie uvařila 6. 7. 2009 20:01 Šťavnatý vitamínový salát podle Nadi Konvalinkové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 5. 2009 19:57 Šťavnatý vitamínový salát podle Nadi Konvalinkové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 5. 2009 19:55 Šťavnatý vitamínový salát podle Nadi Konvalinkové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 5. 2009 19:53 Šťavnatý vitamínový salát podle Nadi Konvalinkové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Pečené kuře na způsob kung pao je skvěle šťavnaté a chutná jako známá asijská specialita
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína