Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
JanaDorazinova uvařila 20. 11. 2010 11:26 Stehna od Belzebuba 0 0 Zobrazit detail dobrou chuť!! Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 20. 11. 2010 11:25 Stehna od Belzebuba 0 0 Zobrazit detail v marinádě Okomentovat
Slaninový velikonoční pletenec z kynutého těsta: Slaná varianta mazance s křupavými škvarečky a sypaná semínky chutná božsky
20 foto Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého