Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
JanaDorazinova uvařila 20. 11. 2010 11:26 Stehna od Belzebuba 0 0 Zobrazit detail dobrou chuť!! Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 20. 11. 2010 11:25 Stehna od Belzebuba 0 0 Zobrazit detail v marinádě Okomentovat
Pět možností, jak využít zbylou zeleninu z vývaru: Skvěle dochutí sekanou, vylepší kaši a výborná je i do knedlíčků