Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stehna od Belzebuba

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

20. 11. 2010 13:25

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 785 kJ / 427 kcal
Bílkoviny2,60 g
Tuky38,08 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 862 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy17,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z mé knihy marinád. Jídlo není vhodné pro děti, ale pro milovníky ostrého jídla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2011 15:35

Jahůdko děkuji, ano, to je ono!!:-O

eva

12. 2. 2011 14:16

Jahoda: děkuji Vám, odkaz jsem uložila do oblíbených a ať si masožrouti vyberou. Hezký den přeji:-K

jahoda jahoda

12. 2. 2011 13:37

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2011 13:28

Evo jéé, tak to nevím!! Já jsem ji kdysi sehnala přes kamarádku, která pracuje v Knihkupectví, dala mi ji, jako dárek..:-(

eva

12. 2. 2011 13:06

Hezký den přeji a mám dotaz. Paní Remková je ta Vaše kniha marinád někde k sehnání? Ti moji masožrouti po ní pídí kde se dá. Děkuji za odpověď

Eliza Eliza

21. 11. 2010 23:54

Coby milovník ostrého jídla, posílám bod. :-p;-):yes:

Madlenka1

20. 11. 2010 20:22

vypadají skvěle:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 11. 2010 19:28

Ivusa, no, já mám ostré moc ráda, sama nevím, proč, ale moje dcera, když jí neleze kůže z jazyku, není spokojená:-D

Ivusa Ivusa

20. 11. 2010 17:59

:-p:yes::yes::yes::-p

Ivusa Ivusa

20. 11. 2010 17:58

Tak tohle musím jistě vyzkoušet,Jani,miluji ostré až lezou oči z důlků,já i kluci -manža už méně,ukládám a jistě recept využiju:-):yes::yes:Bodík letí rychlostí blesku:yes::yes:

mysulka mysulka

20. 11. 2010 16:54

:-p moc pěkné :yes:;-)

Jenny

20. 11. 2010 16:54

;-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 11. 2010 16:42

Suvicka :-D na ostré jsem byla vždycky, jen musím dávat pozor, abych to nepřehnala. Jinak..určitě stačí ty 2 hodiny až až a aby ta šťáva nebyla až moc ostrá, lze ji i zahustit trošinkou mouky s vodou.. Naředí se to a je to malinko stravitelnější.;-)

Suvicka Suvicka

20. 11. 2010 16:36

Janicka jede posledni dobou trochu "zostra" ;-). Posilam 10. bodik, v nasem pripade budou stacit 2 hodiny marinovani. :yes: :-)):-K

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

20. 11. 2010 16:31

:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty kuřecí stehna kuřecí stehna recepty kuřecí stehna jinak drůbeží recepty cili omacka recept recepty kuřecí stehno recepty - kureci stehna babicovy dobroty 20.11.2010 dobroty z kurecich stehen on line recepty kuřecí stehna kuřeci stehna recepty s obrázky kuřecí belzebub kachní stehna na čínsky způsob ostrý janek recept babicovy dobroty recepty ostrá jídla recepty babicovy dobroty kuřecí stehna ostrá jídla recepty recepty na ostra jídla ostrá jídla-recepty online recepty kuřecí stehna

Suroviny: stehno kuřecí, chilli paprika čerstvá, česnek, pepř, škrob kukuřičný, olej, olej chili, omáčka sojová, cukr, maggi, sůl

TopRecepty.cz

Stehna od Belzebuba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrPM