Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Lucasinka uvařila 23. 4. 2013 11:32 Stout chléb (chléb z černého piva) 0 0 Zobrazit detail před pečením Okomentovat
Lucasinka uvařila 23. 4. 2013 11:32 Stout chléb (chléb z černého piva) 0 0 Zobrazit detail hotový chléb Okomentovat
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle
6 foto Retro okénko: Dětské kulaté piškoty stávaly 3,40 Kčs. Nejoblíbenější ale byly ty podlouhlé ze Slovenska se slavným obalem