Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stout chléb (chléb z černého piva)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2013 12:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 493 kJ / 2 986 kcal
Bílkoviny93,09 g
Tuky15,55 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 10,01 g
Sůl8,00 g
Sacharidy588,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velkou výhodou tohoto chleba je, ze nekyne, tudíž do hodiny máte na stole krásně voňavý, čerstvý a nadýchaný chléb, který má díky pivu a podmáslí příjemnou ojedinělou chuť. Použila jsem pivo Guinness. Název chleba jsem zvolila, protože v Anglii je silné černé pivo označováno „stout“ a originální název „Stout bread“ jsem nechtěla příliš měnit.

Pekla jsem podle receptu mého velkého oblíbence Paula Hollywooda z pořadu BBC „Paul Hollywood’s Bread“

www.lucasinka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

macka

4. 5. 2013 21:44

lucasinko: paula hollywooda miluju, když jsu u dcery v UK každý večer musím koukat na jeho vařící programy.... je nááádhernej, moc se mi líbí....to jenom tak bokem..

Lucasinka Lucasinka

24. 4. 2013 17:11

Marcela: Abych rekla pravdu, netusim. S dom.pekarnou nemam zadne zkusenosti. U receptu, ktery je mezi podobnymi recepty, testo v pekarne zadelavali

Marcela

24. 4. 2013 13:35

Frantiska: Dobrý den, myslíte, že by šel chlebík upéct i v domácí pekárně. Není těsto moc těžké a lepivé aby to lopatky zvládly?? :-S

Frantiska Frantiska

23. 4. 2013 20:12

recept se mi libi :) vyzkousim

Lucasinka Lucasinka

23. 4. 2013 19:09

varilamyskakasicku: Myslim, ze klidne i dortova nebo kolacova forma neni na skodu. Pri peceni ve forme na chleba je jen obdelnikovy tvar, ale ten pro chleba neni nejdulezitejsi ;-) Dejte vedet, jak se povedl

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 4. 2013 18:48

Tak to je paráda, kam bych to těsto nalila, když nemám pečíčí formu na chleba? Pustila bych se do toho ještě teď;-);-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: chleba z piva recept na domácí chleba z anglie chléb s jedlou sodou černý chléb chléb se sodou domácí chléb z černého piva chleba se sodou chleba z jedlé sody recept na chleba s jedlou sodou recepty na černé pivo chléb z piva stout recept domaci chleb se sodou kuchrka recept na černé pivo chleba s piva chléb z jedlé sody chleba ze jedlé sody chleba s pivem chleba z jedlé sody recept

Suroviny: mouka celozrnná, mouka hladká, pivo černé, podmáslí, cukr hnědý, soda jedlá, sůl, olej

TopRecepty.cz

Stout chléb (chléb z černého piva)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DZJk