Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Otestovali jsme za vás: S Tesco Zásilkou se nemusíte bát doručování ani do nejzapadlejšího koutu Česka
Zdroj: Tesco zásilka

Většina z nás zná a jistě už i někdy využila služeb Tesco Online nákupů. Co ale ti, kam tato služba nedováží? Na ty společnost nezapomněla a přišla s novou službou Tesco Zásilka, která rozváží trvanlivé potraviny a další spotřební zboží i do nejmenších vesniček České republiky. Stačí tedy zjistit, jaké ze služeb Tesco dováží právě k vám

My jsme v redakci dostali možnost službu Tesco Zásilka vyzkoušet a otestovat. Protože většina z nás žije v Praze, využili jsme pobytů na chatách, dovolených či udělali radost prarodičům, pro které jsou návštěvy supermarketů nejvíce nebezpečné.

A musíme řict, že jsme byli nadmíru spokojeni. Vybírat jsme mohli online z téměř 4 tisíc produktů, kdy nabídka obsahovala kromě potravin a nápojů i kosmetické potřeby, nezbytnosti do domácnosti nebo produkty pro děti a mazlíčky. Sortiment je vcelku pestrý a rozhodně si vyberete. Navíc jednotná cena dopravy 99 Kč po celé České republice a doručení do tří dní je fajn, vzhledem k tomu, že vám nákup přiveze DPD, aby bylo možné zajet opravdu i do té nejmenší vesničky. Musíte tedy občas počítat s malým zdržením, což se ale téměř nestává.

Nyní se podívejte na naše osobní zkušenosti s využitím Tesco Zásilky:

5 hvězdiček z 5

Redaktorka Petra využila nákupu na chatu, která se nachází v malé vesničce na samotě v Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, tudíž se musí běžně jezdit na nákupy do okolních větších měst. Služba Tesco Zásilka jí tedy přišla vhod.

Vzhledem k tomu, že má malé dítě a na nákupy tak neměla příliš času, ocenila právě akorátní výběr produktů, a také to, že jednotlivé kategorie zboží jsou dobře roztříděné a že má neustálý přehled o tom, kolik už utratila.

Zásilka jí dorazila v pořádku a příště ji má v plánu využít pro rodiče, kteří tráví na chatě většinu roku. Jedinou nevýhodou shledává nemožnost výběru konkrétního data a hodiny doručení zásilky.

4 hvězdičky z 5

Ondřej využil služeb Tesco Zásilky pro sebe, když trávil prázdniny u rodičů. Ti totiž na rozdíl od něj bydlí ve městě, kam klasická Tesco Online služba nedováží.

On i rodiče velmi ocenili nákup z pohodlí domova a přehledné kategorie výrobků. Také je příjemně překvapily přívětivé ceny a rychlost doručení nákupu. Ondrovi rodiče byli především nadšeni z toho, že služba dováží produkty všude po České republice, často totiž jezdí na chalupu, kde není obchod.

Kromě nich samozřejmě tuto službu ocení i senioři nebo osby s omezenou hybností, pro které je i samotný nákup v obchodě noční můrou. Super jsou i smsky, které vás o stavu zásilky průběžně informují.

Jedinou negativní zkušenost měl Ondřej hned na začátku. I přesto, že zadával správné heslo, nebyl mu umožněn přístup na profil. Požádal tedy o změnu hesla, která mu měla být zaslána na mail. Nestalo se tak ani po pár dnech. Zkusil to tedy znovu a tentokrát už vše proběhlo jak mělo, heslo mu přišlo nové a on se mohl přihlásit a objednávat. Ja však nutné podoknout, že se jednalo pouze o jednorázový výpadek a podobná situace by se již neměla opakovat.

5 hvězdiček z 5

Kolega Pavel má doma malé miminko, tudíž když vyrazil s rodinou na pár dní do přírody, mohl si objednat vše na místo, kde se nacházeli, což ocenil nejen on, ale hlavně jeho manželka. Oba překvapil velký výběr produktů i přehledný košík a snadná úprava v něm.

Nákup jim byl doručen do dvou dnů, takže ještě dříve, než očekávali. Nejvíce častu strávili v sekci AKCE, kde vidíte všechny akční nabídky na jednom místě.

Jediné, co by Pavel vytkl, je, že i přesto, že nakoupil za více než 2 000 Kč, neměl dopravu zdarma, což by uvítal.

4 hvězdičky z 5

Kolegyně z obchodního oddělení Petra zase nákup přes Tesco Zásilka využila pro svého dědečka, který nemá auto a žije od ní 100 km daleko. Bylo to pro něj překvapení, které velmi ocenil, protože sám by takový nákup tahal po pár kouskách týden.

Tesco Zásilka je tedy ideální pro všechny, kdo nechtějí nebo nemohou nosit z obchodů základní těžké potraviny, drogerii a pití v rukách.

Jediné, co Petru trochu zklamalo byla třídenní doba dodání. Člověk totiž musí uvažovat dopředu, což není vždy úplně snadné. Také sortiment by podle ní mohl být trochu širší.

Témata

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více