Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
1974andrea uvařila 6. 10. 2015 10:43 Strapačky s uzeným masem a kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 5. 10. 2015 12:39 Strapačky s uzeným masem a kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt