Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
jan.alois uvařil 4. 6. 2010 15:09 Svačinové sendviče 0 0 Zobrazit detail Takhle to mám rád já . Okomentovat
Korejský zázrak na hubnutí koupíte běžně i u nás. Sáček s kořením za 64 Kč dokáže s nadbytečnými kily divy!
Sendviče s okurkou milovala královna Alžběta II. Podle originálního receptu musí nejdřív okurka pustit vodu, pak se ochutí mátou
Holka u plotny peče: Křehké špaldové rohlíčky voní vanilkou a vlašskými ořechy a v ústech se přímo rozplývají