Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
JanaDorazinova uvařila 25. 1. 2013 10:52 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 21. 1. 2013 10:38 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 21. 1. 2013 10:38 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 21. 1. 2013 10:38 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky