Bramborový gulášek: Na dokonale sladěnou harmonii výrazných chutí a vůní stačí pár ingrediencí, důležité je nešetřit cibulí
Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
holka ze severu uvařila 21. 6. 2012 09:40 Telecí pečené pod cibulí a česnekem 0 0 Zobrazit detail hotovo... Okomentovat
holka ze severu uvařila 21. 6. 2012 09:40 Telecí pečené pod cibulí a česnekem 0 0 Zobrazit detail před vložením do trouby Okomentovat
holka ze severu uvařila 21. 6. 2012 09:40 Telecí pečené pod cibulí a česnekem 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť ! Okomentovat
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská) Recept ještě nebyl hodnocen 3,5 MamlajdaD
Falešná dršťková z hlívy / václavek (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita