Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Dedecko75 uvařil 24. 2. 2022 16:21 Tempeh s pečeným bramborem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
prceknunatej uvařila 12. 3. 2017 10:56 Tempeh s pečeným bramborem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 31. 5. 2010 12:57 Tempeh s pečeným bramborem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 31. 5. 2010 12:57 Tempeh s pečeným bramborem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Tenhle skvost si Žižkováci nechávají pro sebe. Na řízek za 120 Kč se tady stojí fronty každý čtvrtek, v nabídce je i cukroví
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť