Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
blazena.blazkova uvařila 24. 1. 2012 15:01 Teplý salát (porajská večeře) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
blazena.blazkova uvařila 24. 1. 2012 15:01 Teplý salát (porajská večeře) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Jak uvařit poctivý zeleninový vývar? Zeleninu předem osmažte na másle, s bylinkami to nepřehánějte a čirý bude vývar díky rajčeti