Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Lenunka uvařila 6. 11. 2018 12:14 Těstovinový salát s tuňákem na čínský způsob - bez lepku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné
Šneci, hadi nebo muffiny s příchutí pizzy: Tyhle křupavé variace na italský koláč zazáří nejen na dětské oslavě
Vepřové srdce na slanině a passatě s čerstvou paprikou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 75 min