Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Kadas uvařil 14. 3. 2010 11:53 Těstoviny s kuřecím a žampiony, se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadas uvařil 14. 3. 2010 11:53 Těstoviny s kuřecím a žampiony, se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kadas uvařil 14. 3. 2010 11:53 Těstoviny s kuřecím a žampiony, se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému
Tvarohové řezy: Hrnečkový moučník je úžasně vláčný, osvěžující a lahodný na chuť. Hotový je za chvíli a zvládne ho i začátečník
7 foto Tajemství dokonalé postavy Brigitte Bardotové: Slavná herečka odmítá maso a k obědu jí stačí kousek ovoce