Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Ivana K. uvařila 17. 9. 2018 07:15 Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana K. uvařila 17. 9. 2018 07:15 Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana K. uvařila 17. 9. 2018 07:15 Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie závodních jídelen: Podle pamětníků stál oběd 4 až 5 Kčs, výběr jídla se razítkoval den dopředu a UHO byla pořád
Video Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař