Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Zazářili s vlašákem v rohlíku, umí toho ale víc: Eva s Radkem založili retro bistro a dveře se u nich netrhnou
Ivana K. uvařila 17. 9. 2018 07:15 Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana K. uvařila 17. 9. 2018 07:15 Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana K. uvařila 17. 9. 2018 07:15 Těstoviny se sušenými rajčaty, parmezánem a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským
6 foto Prostřeno: Podle Topreceptů vařila i Jana Yngland Hrušková. Tuhle babiččinu drožďovou pomazánku