Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Paprika uvařila 14. 9. 2009 18:19 Těstoviny zapečené se sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Casimanta uvařil 3. 7. 2009 16:43 Těstoviny zapečené se sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail zapečené těstoviny se sýrem a šunkou Okomentovat
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku