Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Paprika uvařila 14. 9. 2009 18:19 Těstoviny zapečené se sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Casimanta uvařil 3. 7. 2009 16:43 Těstoviny zapečené se sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail zapečené těstoviny se sýrem a šunkou Okomentovat
Langoš podle Laďky Něrgešové: Stačí jenom čtyři ingredience a nechci slyšet výmluvy, říká moderátorka
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede