Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
HankaPu uvařila 30. 3. 2011 11:01 Tmavé housky plněné nivou 0 0 Zobrazit detail Tmavé housky plněné nivou Okomentovat
HankaPu uvařila 30. 3. 2011 11:00 Tmavé housky plněné nivou 0 0 Zobrazit detail Tmavé housky plněné nivou Okomentovat
Sázení a množení maliníku na jaře: Vybíráme správné stanoviště i vhodnou odrůdu a myslíme i na optimální přihnojování
Sedm rad, jak snadno stáhnout sůl z polévky nebo omáčky. Poslouží nejen vývar a voda, ale také brambora, mléčné produkty či cukr
Kam na houby? Meteorologická mapa i houbaři hlásí, že už rostou! Nejlépe jsou na tom Jižní Čechy, Ústecko a Benešovsko