Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Ivace64 uvařila 31. 7. 2019 17:05 Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 31. 7. 2019 17:05 Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 31. 7. 2019 17:05 Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 31. 7. 2019 17:05 Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 31. 7. 2019 17:05 Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Turecký med není jen sladká pouťová dobrota. Skvělý je i na Vánoce. Připravuje se snadno, chce to jen trochu trpělivosti při míchání
Valašské pečáky: Na dozlatova opečené a křupavé brambory s vůní česneku stačí jen pár ingrediecí a na stole jsou za chvíli