Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 7. 2019 19:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 096 kJ / 501 kcal
Bílkoviny13,40 g
Tuky1,03 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy98,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poznámka:

Po dlouhé době jsem měla opravu zase výborný Pork Luncheon meat. Léta jsem tak dobrý neměla..

https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/07/tomatov...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pork luncheon meat-recepty zapečený lanšmít zapečené brambory s lančmítem recepty z lančmítu luncheon meat recepty recepty z luncheon meat luncheon s bramborem

Suroviny: brambory, olej olivový, olej ze sušených rajčat, pepř, cibulka jarní, rajče cherry, bazalka čerstvá, luncheon meat konzerva

TopRecepty.cz

Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zkY8