Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
MarcelaPa uvařila 9. 8. 2015 17:20 Toskánské vepřové s česnekovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarcelaPa uvařila 9. 8. 2015 17:20 Toskánské vepřové s česnekovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarcelaPa uvařila 9. 8. 2015 17:19 Toskánské vepřové s česnekovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečená brokolice se šunkou a sýrem: Na šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku je třeba správně uvařit zeleninu, aby zůstala křupavá