Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
RubyRom uvařila 27. 11. 2019 16:01 Treska s bylinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Treska s bylinkovou omáčkou Okomentovat
Hubnutí v novém roce: Přerušovaný půst přinese skvělé výsledky už za 3 týdny. Pravidla jsou jednoduchá
Retro okénko: Husí krev v konzervě stála 6 Kčs. Nejlepší byla na cibulce a připravovala se z ní i prdelačka