Voňavé gnocchi se zelím a slaninou chutnají skvěle, báječně zahřejí a zasytí a hotové jsou do čtvrt hodiny
Farmářka mi prozradila nejlepší způsob uchování česneku. Takhle vydrží i v obýváku v paneláku celou zimu
Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Veroly uvařila 18. 10. 2010 17:43 Tvarohová bábovka bez prášku do pečiva 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veroly uvařila 18. 10. 2010 17:43 Tvarohová bábovka bez prášku do pečiva 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Poctivá čočková polévka krok za krokem: Zahuštění prospěje nastrouhaná brambora, proti nadýmání pomáhají bylinky