Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Jaromira18 uvařila 24. 2. 2020 17:00 Tvarohová bábovka v kokosovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 23. 2. 2020 13:19 Tvarohová bábovka v kokosovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 23. 2. 2020 13:19 Tvarohová bábovka v kokosovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 23. 2. 2020 13:19 Tvarohová bábovka v kokosovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 23. 2. 2020 13:19 Tvarohová bábovka v kokosovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vedro v Česku: Jak se jídlem a pitím efektivně ochladit? Pomáhají lístky máty, okurka, meloun a překvapivě i banán
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky