Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Pralinka.S uvařila 8. 7. 2011 15:24 Tvarohová pěna s jahodovou galaretkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pralinka.S uvařila 8. 7. 2011 15:01 Tvarohová pěna s jahodovou galaretkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pralinka.S uvařila 8. 7. 2011 15:01 Tvarohová pěna s jahodovou galaretkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pralinka.S uvařila 8. 7. 2011 15:01 Tvarohová pěna s jahodovou galaretkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ovocné péřové knedlíky: Nadýchané a lehoučké těsto snadno připravíte v domácí pekárně, dobře to ale zvládnete i bez ní
Staročeský camprat: Bramborák pečený v troubě na sádle voní česnekem a díky roztrhání má neodolatelně křupavou kůrkou
15 foto Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou