Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Bibinka uvařila 7. 5. 2010 13:38 Tvarohové řezy s litou náplní 0 0 Zobrazit detail upečeno... Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 5. 2010 13:36 Tvarohové řezy s litou náplní 0 0 Zobrazit detail Tvarohové řezy Okomentovat
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun
7 foto Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař