Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:29 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:25 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:25 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:25 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
6 foto Štědrý den Jiřiny Bohdalové: Herečka připraví polévku, kapra i salát, který chce letos poprvé vylepšit jedním fíglem
Jídelní rozmary slavných: Halle Berryová každé ráno pije „neprůstřelnou“ kávu a pochutná si na šťavnatém plátku lososa