Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:29 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:25 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:25 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 14. 12. 2011 11:25 Tykvovo - cuketový krém s lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak si uchovat papriky na zimu? Snadno je můžeme zamrazit, nebo pečené naložit do oleje, je to delikatesa!
10 foto Jan Punčochář popsal natáčení Hell's Kitchen i přípravu nové restaurace: Občas to opravdu bylo peklo, říká