Tykvovo - cuketový krém s lososem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 810 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,28 g |
Tuky | 22,92 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 119 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 13,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo lososa můžeme na másle orestovat malé koktejlové krevetky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2011 11:10
15. 12. 2011 20:19
15. 12. 2011 09:46
14. 12. 2011 18:19
14. 12. 2011 15:50
14. 12. 2011 14:29
14. 12. 2011 13:41
14. 12. 2011 13:37
14. 12. 2011 13:35
Jinak paradní receptík
14. 12. 2011 13:34
14. 12. 2011 13:33
14. 12. 2011 13:32
Moc príma polévečka a s tím lososem vypadá opravdu zajímavě+2
14. 12. 2011 13:30
(pre zaujímavosť - aké sú náhody, dnes som piekla poslednú tekvicu a včera sme mali lososa...)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 7 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: brokoliovo cuketový krém cuketova polevka s lososem vaříme z máslové tykve cuketový závin s lososem brokolicová polévka s lososem
Suroviny: cuketa, tykev, cibule, petržel, losos, smetana, víno bílé suché, ořech muškátový, pepř, sůl, máslo
Tykvovo - cuketový krém s lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0MO
13 názorů