Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
JanaDorazinova uvařila 1. 10. 2010 15:42 Uzená krkovice se staročeským zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 1. 10. 2010 15:42 Uzená krkovice se staročeským zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlá a levná večeře ze zbylé veky: Zapečené chlebíčky chutnají božsky a v kombinaci se sýrem parádně zasytí
9 foto Hitem TikToku je vietnamská káva s osolenou šlehačkou a kondenzovaným mlékem: Chutná fantasticky
Novoluní ve Štíru: Býkovi dodají energii buchty s mákem, Střelec potřebuje exotickou polévku a Beran kuře