Uzená krkovice se staročeským zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2015 06:22
Jana Remkova:
29. 9. 2015 22:15
Irule: Díky jsi zlato
29. 9. 2015 20:09
Jani skvělé, posílám foto
5. 10. 2010 12:28
yanull
5. 10. 2010 12:20
Jani, zelí a uzené můžu teplé i studené +13
2. 10. 2010 22:35
Danko, díky moc
2. 10. 2010 21:23
Hlávkové zelí takhle upravené miluji. I když jsem masová, ale k dušenému hlávkovému zelí nepotřebuji ani maso. Stačí kousek a zelíčko polít výpekem. . Příště k zelíčku upeču uzené na které se chystám již delší dobu. Vždy ho sníme dřív, než ho stihnu upéct. Jani, posílám +11
2. 10. 2010 09:48
Jani zítra,udělám masíko nakoupeno tak udělám i houskový knedlík
2. 10. 2010 08:35
Leni, kdysi jsem uzené dělala jen v páře, pak jsem u někoho viděla ho péct. Nemá chybu!! jen je lépe ho nesolit, protože tím pečením je jakoby slanější. Pak raději přisolit až u konzumace, ale většinou fakt není třeba. A s tou uzenou paprikou, co mám od Isahu..
2. 10. 2010 08:27
Hneď by som si dalaAle všetko mám doma,možno bude aj u nás zajtra
1. 10. 2010 19:55
Jani moc hezké masíkoa víš co?aspoň vím co ukuchtit o víkendu+
1. 10. 2010 19:06
mňam+1
1. 10. 2010 18:47
Jani, tvůj muž, až bude v pořádku, tak mu to uvaříš, ne? Já zbožňuji to zelí, žádné jiné mi tak nechutná. Dneska se mi ale nějak nepovedly fotky.
1. 10. 2010 18:28
Jani, ještěže to nevidí můj muž Ale dělám podobně a je to moc dobré+3
1. 10. 2010 17:40
Jani, ty zase dneska jedeš a tohle je moc dobrá klasika, která nikdy neurazí a proto máš 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
V čem obalit vanilkové rohlíčky? Úžasné voňavé cukroví dotvoříme nejlépe domácím vanilkovým cukrem
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: uzená vepřová krkovice recepty uzené maso se zelím uzená krkovice uzené se zelím moravské uzené se zelím uzená krkovička se zelím uzena krkovice recept recepty z krkovice uzene s bramborovym knedlikem a zelim uzená krkovička pecena uzena krkovice moravská krkovice uzená krkovice recepty moravské krkovice recept moravská uzená krkovice recept uzené s knedlíkem a zelím uzené se zelím recept moravská krkovice recepty krkovice recepty pečená uzená krkovička
Suroviny: krkovice uzená, česnek, cibule, koření grilovací, sádlo, zelí hlávkové, slanina, cibule, sůl, kmín celý, ocet, cukr, mouka hladká
Uzená krkovice se staročeským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0GR
16 názorů