První republika s Kristinou: Kynuté martinské rohlíčky plné máku jsou vláčné a nadýchané jako před sto lety
Jak zpracovat svatomartinskou husu do poslední kostičky: Šéfkuchař prozradil tři výborná jídla a recept na kaldoun
Tajemství skvělé postavy Jany Paulové: Herečka nejí omáčky a knedlíky, na jednu „prasárničku“ ovšem nedá dopustit
ivulinka uvařila 29. 9. 2010 11:55 Uzená polévka se smetanou a krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 29. 9. 2010 11:50 Uzená polévka se smetanou a krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 29. 9. 2010 11:49 Uzená polévka se smetanou a krutonky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jitrnici máte v horkovzdušné fritéze osmaženou za pouhých sedm minut: Krásně křupne a uvnitř je dokonale propečená