Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
Ochutnejte Asii, Paťovu fantazii: Recept na tuhle bůčkovou bagetu v asijském stylu chválil i Jan Punčochář
petram uvařila 13. 1. 2015 19:49 Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 1. 2015 19:49 Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 1. 2015 19:49 Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veganům vstup zakázán, ať si jdou jinam, vzkázal šéfkuchař vyhlášené restaurace Fyre. Reagoval tak na kritiku svého menu
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě