Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
1974andrea uvařila 25. 4. 2012 09:57 V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 4. 2012 09:56 V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 4. 2012 09:56 V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 4. 2012 09:56 V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 4. 2012 09:56 V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Znojemská omáčka s vepřovým masem: Pro typickou sladkokyselou chuť kromě okurek potřebujete ještě jednu ingredienci