Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 4. 2012 11:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 542 kJ / 369 kcal
Bílkoviny11,88 g
Tuky29,98 g
Vláknina1,68 g
Cholesterol 297 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy11,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Funguje to perfektně, nemusíte se bát. Udíme takto i lososa a je to bezkonkurenční chuť.

http://www.toprecepty.cz/recept/21081-losos-vyuzen...

Jako přílohu jsem měla http://www.toprecepty.cz/recept/26845-babovicky-z-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

29. 7. 2020 07:19

:yes::yes::-K několikrát jsem tak udila "Pastrami", a bylo skvělé :-) bukové piliny mám od sousedky (má kousek lesa), Dávám je na pánev podliji vodou a nechám nasáknout.:-)

Olouš

24. 11. 2015 12:07

Dnes mi přijdou bukové piliny,a pak recept zkusím v hluboké pánvi WOK

Olouš

24. 11. 2015 12:06

Dnes mi přijdou bukové piliny,a pak recept zkusím v hluboké pánvi WOK

Jiri V. Jiri V.

21. 8. 2012 07:33

Super :yes::-O:-p Tento receptík mi unikl.Ukládám.

BILKOVAI BILKOVAI

20. 8. 2012 23:20

Andrejko, to vyzkouším a kdybych si nevěděla rady, tak Ti písnu, jo? Děkuji za nápad:-K:-K:-K

1974andrea 1974andrea

20. 8. 2012 23:17

BILKOVAI:Přesně tak;-), ale nemělo by se nic stát. Já ho tam nedávala, ale pro sichr. Každý má pánev z jiného materiálu.

BILKOVAI BILKOVAI

20. 8. 2012 23:04

Andrejko a proč? Aby se pánev nezničila? Děkuji za radu:-K

1974andrea 1974andrea

20. 8. 2012 22:57

BILKOVAI:Ivet, dej si raději na dno pánve pod piliny alobal;-). A díky:-K

BILKOVAI BILKOVAI

20. 8. 2012 22:49

Zírám a nemám slov:-O:yes: Nechápu, jaktože mi toto skvostné uzení uniklo:-// Vynikající nápad:yes::yes::yes::-K

1974andrea 1974andrea

6. 5. 2012 09:32

varilamyskakasicku:Nemusíš mít bůh ví jakou udírničku, jak píšu, stačí pánev, kastrol nebo dortová forma a to máš celoročně po ruce;-) A díky:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 5. 2012 23:09

Remuládu si ukládám,tu udírničku musím někde najít, kde je více místa zkusit, tady bych měla udírnu na celý rok v bytě,ale máš nápad zase moc prima, remuládka je moc krásná:-K;-);-)

magdalenka magdalenka

26. 4. 2012 11:05

Hell.:je to divné, ale ja fakt nemám hoblík...:-(

Hell. Hell.

26. 4. 2012 10:42

Magdalenko já bych na to poleno šla s hoblíkem :-) Ten se snad najde v každé domácí dílničce :-)

1974andrea 1974andrea

26. 4. 2012 08:11

Baví mě v kuchyni experimentovat a tahle úprava je fakt skvělá. Určitě vyzkoušejte;-). Děkuji za komentáře:-K

maiva maiva

25. 4. 2012 22:00

Tedy Andrejko:-D Tvé experimenty:-O:-Ojeden lepší než druhý:yes::yes:parádní receptík;-)+:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pokrmy z krůtích prsou jak udit na pánvi vyuzeno jak udit v pánvi uzení masa na pánvi piliny na uzení obi panev na uzeni jak udit na pilinách jak udit kruti maso uzení v wok vyuzené maso je kyselé krůtí prso recepty jak vyudit krutí maso jak udit lososa na panvi kuřecí prsa uzení receptař prima napadu uzený olej udíme krůtí maso udit na pilinach domaci uzeni lososa na panvi recepty na uzení pilinami

Suroviny: prsa krůtí, sůl, olej, křen strouhaný, smetana zakysaná, majonéza, hořčice hrubozrnná, okurky sterilované, vejce, kopr, sůl, pepř

TopRecepty.cz

V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OJJ