Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
spagetka uvařila 24. 4. 2012 17:16 Vaječné topinky v MW - CRISP 0 0 Zobrazit detail Z pod grilu Okomentovat
spagetka uvařila 24. 4. 2012 17:16 Vaječné topinky v MW - CRISP 0 0 Zobrazit detail Pocákané mlékem Okomentovat
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl