Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Moanka uvařila 5. 2. 2025 19:34 Vaječno-sýrová pomazánka na chuťovky a chlebíčky 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
RubyRom uvařila 26. 12. 2021 12:45 Vaječno-sýrová pomazánka na chuťovky a chlebíčky 0 0 Zobrazit detail Vaječno-sýrová pomazánka na chuťovky Okomentovat
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
Medové řezy s ořechy: Vynikající dezert s lahodnou ořechovo-medovou krustou je ideálním moučníkem na podzim