Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
mika59 uvařila 16. 8. 2018 14:47 Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 16. 8. 2018 14:47 Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
50 foto Maléry v kuchyni aneb Nepovedení velikonoční beránci: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou