Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
mika59 uvařila 16. 8. 2018 14:47 Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 16. 8. 2018 14:47 Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost