Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou

Suroviny

miska krájeného vařeného masa
400 g fazolek (měla jsem mražené)
150 g anglické slaniny
1 cibule
2-3 stroužky česneku
1-2 lžíce dobré sojové omáčky
sůl
pepř
niva na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nadrobno. Slaninu opečeme do zlatova a přidáme cibuli s česnekem.

  2. Po chvíli vsypeme fazolky a osolíme je. Malinko podlijeme a dusíme do měkka. Přidáme maso a sojovou omáčku podle chuti.

  3. Vše společně promícháme a prohřejeme. Dochutíme výrazně pepřem a podáváme horké, posypané nadrobenou nivou.

Poznámka od kuchařky

To je tak, když zůstane pěkné maso z polévky a na omáčku není zrovna chuť ..

Komentáře k receptu Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou

Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí maso s fazolkami vařené hovězí maso recepty vařené hovězí maso vařené hovězí maso recept vařené hovězí maso - recepty recepty z hovězího masa vařené hovězí recept recepty hovězí maso hovězí s fazolkami slaninou recepty hovězí maso recepty biftek s fazolkami co z vařeného hovězího masa hovězí maso recept hovězí maso s fazolkami a se slaninou varene hovezi top recepty hovezi s fazolkami hovězi vařeného masa hovězí maso s fazolkama hovezi biftek s fazolkami top recepty