Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou

mika59 Kuchařka: mika59

Hovězí maso 2 názory

Suroviny

miska krájeného vařeného masa
400 g fazolek (měla jsem mražené)
150 g anglické slaniny
1 cibule
2-3 stroužky česneku
1-2 lžíce dobré sojové omáčky
sůl
pepř
niva na posypání
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nadrobno. Slaninu opečeme do zlatova a přidáme cibuli s česnekem.

  2. Po chvíli vsypeme fazolky a osolíme je. Malinko podlijeme a dusíme do měkka. Přidáme maso a sojovou omáčku podle chuti.

  3. Vše společně promícháme a prohřejeme. Dochutíme výrazně pepřem a podáváme horké, posypané nadrobenou nivou.

Poznámka

To je tak, když zůstane pěkné maso z polévky a na omáčku není zrovna chuť ..

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 373 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou

Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí maso s fazolkami vařené hovězí maso - recepty recepty z hovězího masa recepty hovězí maso hovězí s fazolkami slaninou vařené hovězí maso hovezi omacka s fazolkami na slanině jak se kraji vařené masu recepty - hovězí maso vařené maso s fazolema recepty na hovězí maso varene hovezi maso na houbach hovězí maso recept vařené hovězí maso recepty vepřové maso s fazolkami na slanině salát z hovězího srdce vařeného hovězí maso s fazolkamy

Zapomněl/a jsem heslo